februar 2

Svartbær frø,det lille,store,mirakelet

0  comments

Dette fantastiske frøet er det Rain bruker i produktene sine. Sammen med flere super frø ,jobber de i perfekt balanse for å booste kroppen din!
Svartbær frø, også kjent som Nigella Sativa – har blitt brukt til å helbrede kroppen – i over 3 300 år, siden deres første rapporterte funn i Egyptens Pharoah Tutankhamuns grav.
Det har vært rapporter om disse «magiske» frøene fra historier i Midtøsten, Middelhavet og India. De er betraktet over hele Midtøsten som et av de kraftigeste anti-kreftfremkallende urter som eksisterer …
*Cleopatra brukte det som en skjønnhetsbehandling.
*Queen Nefertiti brukte svartbærfrøolje for å bringe glans til håret og neglene.
*Hippokrates brukte det til å kurere fordøyelses- og metabolske forstyrrelser.
*Profeten Muhammed kalte det «et middel for enhver sykdom bortsett fra døden.»
*Arkeologer selv bekreftet King Tut holdt en flaske svartbærfrøolje i sin grav – til bruk i etterlivet.
Det gir ingen overraskelse at svartbær olje også har blitt brukt av utøvere av Ayurveda og kinesisk tradisjonell medisin i tusenvis av år. Men de siste årene har den blitt testet, og flere vitenskapelige studier bekrefter de lenge rapporterte helsemessige fordelene.
«Svartbær olje er trolig den viktigste oljen du kan sette i systemet.» Dr. Gary Null, Progressive Radio Network.
Med bevist effektivitet mot bakterier, virus, sår, diabetes, kronisk betennelse, lever og bukspyttkjertel, sopp, mugg og dødelige parasitter …. Dette er er SUPER FRØ!!
De En del av Soleiefamilien , frøene er mørke, tynne og halvmåne formede når de er hele. Svartbærfrø kan være den mest «all-in-one» helsematen som eksisterer.
Siden 1964 har det vært 458 publiserte studier som involverer svartbær frø – som bekrefter hva Midtøsten og Nordafrikanske kulturer har kjent i tusenvis av år – at Svartbær frø er intet mindre enn et mirakel middel, som får kroppen til å bli den optimale versjoenen av seg selv..
Svartbær frø – Nigella Sativa har vært involvert i hundrevis av studier om helse, og spesielt kreftbehandling og forebygging av kreftceller.
Svart bærfrø er en av de tidligste kultiverte plantene i menneskets historie, noe som betyr at det var en av de tidlige livsleverandørene.
Disse svarte frøene inneholder over 100 kjemiske forbindelser, og noen av ingrediensene er ennå ikke oppdaget og identifisert.

SUPER VITAMIN:

Den viktigste aktive ingrediensen i svartfrøolje er krystallinsk nigellon. Frøoljen inneholder også beta sitosterol, tymokinon, myristinsyre, palmitinsyre, stearinsyre, palmitolsyre, oljesyre, linolsyre, arakidonsyre, proteiner og vitaminer B1, B2 og B3. Frøene inneholder også kalsium, folsyre, jern, kobber, sink og fosfor.
Det høye innholdet av fytosteroler som finnes i svartbærolje er også nødvendig for at menneskekroppen får balanse og naturlig produksjon av hormoner, vitamin D og gallsyre.
Som et resultat, gir disse bittesmå svarte svartbærfrøene et altomfattende super-vitamin med ernæring.
Dr. Gary Null sier, «hver gang du tar svartbær frø, stimulerer du immunforsvaret til å kjempe på dine vegne.»
Svartbær frø gjør dette ved å stimulere produksjon av benmarg og celler gjennom immunsystemet. Det øker produksjonen av interferon, som beskytter normale celler fra den skadelige virkningene av skadelige inntrengere, og øker antall antistoffproduserende B-celler i oss.
I sin tur støtter svart bærfrø hele kroppen – via boosting av kroppens immuncelleproduksjon, benmarg og naturlig interferon.
Selv for folk i den beste helsetilstanden,som forbruker svartbær frø regelmessig – har økt sin vitalitet og trivsel sterkt!
Følg ditt hjerte, du trenger det
Den største livsgleden får du hvis du opprettholder et sunt hjerte.

LA MAT VÆRE DIN MEDISIN:

Svartbær frø gir fordeler til hjertet og kardiovaskulærsystemet på en rekke imponerende måter.
Rike, umettede omega 6 og 9 syrer og fytosteroler bidrar til å styrke og øke elastisiteten i blodkarets vegger, redusere kapillær sårbarhet og permeabilitet og redusere arterielt trykk.
Svartbær frø bidrar også til redusert blodkolesterol – hindrer dannelse av farlig atherosklerotisk plakk, samt hindrer utvikling av inflammatoriske elementer i det totale kardiovaskulære systemet.
Svart bærfrø er også Beskyttelse mot antibiotikaresistente «super bugs» som allerede truer vår fremtid..
I 1989 ble en artikkel om fenomenale egenskaper av svartbær frø publisert i pakistanske medisinske tidsskrift. Så i 1992 ble det undersøkt de antibakterielle egenskapene til svartbær frø i forhold til sterke antibiotika i medisinsk avdeling ved Universitetet i Dhaka i Bangladesh. Fakta var veldig fasinerende – svartbær olje viste seg som et mer effektivt middel mot visse typer bakterier, inkludert de som sterkt motstår antibiotika.
Svartbær frø har vist seg å inneholde følgende egenskaper, som bidrar til å definere sin kraftige medisinske verdi:
(Google disse om du ønsker mer informasjon, her er det utrolig mye nyttig lære. )
Analgetisk (smertestillende)
antibakteriell
Anti-inflammatorisk
Anti-Ucler
Anti-kolinerge
Anti-sopp
Anti-hypertensive
antioxidant
krampeløsende
Antiviral viral~~POS=HEADCOMP
bronkodilator
Glukoneogeneseinhibitor (anti-diabetisk)
Hepato-beskyttende (leverbeskyttelse)
hypotensiv
Insulinsensibiliserende
Interferon-induksjon
Reno-beskyttende (nyrebeskyttelse)
Tumor nekrosefaktor alfa-hemmer
Den beste måten å forbruke svartbærfrø er å få i seg oljen fra frøet. Rain International har kommet opp med en metode der de kaldpresser frøene og fra melet utvinner de den rene oljen. OLJEN er den mest effektive formen å konsumere på ,fordi den er mer konsentrert enn det hele, upressede frø, og blir lettere ta opp i kroppen.
Del gjerne
  • 38
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Du liker kanskje også disse...

Om network marketing og det å jobbe sammen med oss

Har du problemer med tørre øyne?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vil du bestille produkter eller jobbe med oss? 

Kontakt den som sendte deg denne bloggen.

Fant du frem hit på egenhånd? Send oss bare en melding via knappen under så vil vi hjelpe deg. 

>