februar 7

Core som del av detox

0  comments

Jeg gjør for tiden et 40 dagers grønn detox og Kundalini yoga program. Detoxen består i å spise bare grønne grønnsaker, mens yoga øvelsene masserer de ulike indre organer som lever, nyrer, tarmer etc.

Hvordan kommer Rain inn i dette bildet?

Med Rain forsterker jeg rensingen av kroppen betraktelig ved å bruke CORE som en del av programmet.

Jeg tar Rain CORE hver morgen, før jeg drikker  eller spiser. Det første jeg gjør hver dag er å gå til kjøleskapet, hente en porsjonspakke med Core og heller den i meg. Det er som kroppen suger næringen til seg, på tom mage, og i tillegg uteblir den umiddelbare sulten. En halv times tid senere tar jeg et glass eller to med sitron vann, og deretter igjen en halvtime senere spiser jeg frokost. Innimellom dette gjør jeg mine morgen rutiner som yoga, meditering, planlegger dagen.

Core inneholder like mye næringsstoffer som 7 smoothies!

Ved å ta CORE mens jeg gjør en detox sikrer jeg å få i meg de grunnleggende næringsstoffene og forsterker resultatet jeg ønsker meg.

NB! For å få den rensende effekten, så trenger man selvfølgelig ikke å gå på en 40 dagers detox slik jeg gjør nå. CORE kan gi sterke dokumenterte resultater på egen hånd.

Del gjerne
  • 20
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Du liker kanskje også disse...

Om network marketing og det å jobbe sammen med oss

Har du problemer med tørre øyne?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vil du bestille produkter eller jobbe med oss? 

Kontakt den som sendte deg denne bloggen.

Fant du frem hit på egenhånd? Send oss bare en melding via knappen under så vil vi hjelpe deg. 

>