juni 7

Ditt selvbilde kan speile din måloppnåelse og suksess

0  comments

Visste du at mange av oss setter oss mål, som vi ubevisst ikke vil oppnå?

(Bilde: 5776588 fra Pixabay)

Vi er så opptatt av alle forventninger og hva andre ønsker, at det blir utfordrende å kjenne på egne behov og drømmer. Man lar seg lett rive med eller fristes til å tenke: «når jeg tjener mye mer enn hva jeg gjør i dag, vil jeg ha en flottere bil enn det jeg har nå, pusse opp huset, eller reise jorden rundt…»

Men har du innerst inne i deg selv, tro på at du kan lykkes eller gjøre suksess? Hvordan ser du på seg selv? Aksepterer du at du er den du er og at det du gjør er godt nok? Kan du se deg i speilet og si at du elsker deg?

(Bilde: Gerd Altmann fra Pixabay)

Når vi ikke når mål vi har satt oss, har vi så lett for å lytte til selvkritikeren i oss; «Ja, se, du klarte det ikke nå heller. Dette klarer du ikke…» Hadde du sagt det samme til din beste venn? Jeg tror ikke det.  Dette skaper dårlige følelser. Hver gang du tillater å lytte til selvkritikeren i tankene dine, tror jeg en eller flere muskler i kroppen anspennes litt. Det er ikke så lett å kjenne at man anspenner en muskel eller flere, før det har gått lang tid. Bare prøv å løfte skuldrene dine 0,5 centimeter. Ingen rundt deg, vil legge merke til det, men du blir sliten og stiv i lengden.

Hvordan har kroppen din det? Har du for eksempel ømme punkter eller stive ledd og ikke forstår helt hvorfor de er det?

Følelser sitter i kroppen. Hva er den bakenforliggende årsaken? Kan det skyldes forventinger du har til deg selv? Og til andre? Og forventninger andre har til deg? Hva med å tillate deg selv å gi slipp på de tankene? I en meditasjon, når du har egentid, når du maler, strikker eller trener for eksempel.

Gjør det du liker å gjøre- litt hver dag- og gi rom for bevisst pust. Å puste inn gir « liv»- det er det første vi gjør, når vi er født. Å puste ut gir « slipp»- det er det siste vi gjør før vi dør.

Å puste bevisst hver dag- litt og litt- gir deg tid til å kjenne etter i kroppen.

Hodet ditt kan ofte si at alt er bra, men hva sier resten av kroppen? Vær ærlig mot deg selv. Da gir du deg selv kjærlighet. Er det ikke slik at når man føler seg elsket og verdifull, føler man seg bra og avslappet? Jeg har det i hvert fall slik. Og når indre stress er fraværende, opplever jeg meg selv som kreativ. Tør du slippe fram din kreative side og skape noe?

(Bilde: Foundry Co fra Pixabay)

Hvis du spør: «hva vil jeg skape?» -ja, da er du klar for å kjenne etter.

La din kropp og ditt sinn spille på lag, når du setter deg mål. Da skalper du din egen driv.

For noen kan et par tusen kroner ekstra i måneden bety noe verdifullt. Det er helt opp til deg, hva det skal være og hvilke mål du setter deg. Tør å ta valget i dag og gjør det som gjør deg godt.

Et mål er aldri for lite

Et mål er aldri for stort

Når vet jeg at jeg har funnet mitt eget mål? Da vet du det! Da har du din egen indre drivkraft, som gir deg glede. Dreamteam er for alle, uansett mål. Målene driver oss framover og skaper glede. Vi har det gøy!

Del gjerne
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Du liker kanskje også disse...

Om network marketing og det å jobbe sammen med oss

Har du problemer med tørre øyne?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vil du bestille produkter eller jobbe med oss? 

Kontakt den som sendte deg denne bloggen.

Fant du frem hit på egenhånd? Send oss bare en melding via knappen under så vil vi hjelpe deg. 

>