januar 23

Hva med sukkerinnhold i Rain sine produkter?

0  comments

Jeg har hatt diabetes type 1 i 30 år og er avhengig av å vite hva jeg har i meg. Det er viktig for meg vite hvordan det påvirker blodsukkeret mitt. Det er det første jeg tenker på når jeg blir introdusert for noe nytt, eller jeg spiser mat som jeg ikke har laget selv. Det er mange som uttaler seg om diabetes, men jeg har erfart at de fleste snakker om diabetes type 2, og ikke type 1 som jeg har. Sukkerinnholdet i blodet er også viktig å holde på et stabilt nivå for helsen generelt, enten du har diabetes eller ei.

Når jeg ble introdusert for Rain sine produkter var mitt første spørsmål; hva er sukkerinnholdet, og hvordan vil det innvirke på blodsukkeret mitt?

Jeg lar meg ikke overbevise uten å ha prøvd produktene selv, så det ble løsningen for meg. Jeg testet Soul, Core og Bend ved å sjekke blodsukkeret før jeg tok de, og i de neste to timene. Det gledelig resultatet er at jeg ikke kan se at produktene har nevneverdig innvirkning på blodsukkeret mitt etter at jeg har tatt en Soul, Core eller Bend. Jeg har ikke satt ekstra insulin ved bruk, og det er en viktig faktor for meg da det forenkler reguleringen av diabetesen min.

Det er mange forhold utenom mat som påvirker blodsukkeret, som blant annet fysisk aktivitet, stress og infeksjoner i kroppen. Derfor er det ikke en enkel sak å vite bestandig hvorfor det går opp eller ned. Det er også viktig å huske på at alle er forskjellige, og det er nødvendig å sjekke blodsukkeret jevnlig når man har diabetes.

Jeg føler meg trygg på produktene, og kan med hånden på hjertet anbefale Soul, Core og Bend.

 

Innhold:

Soul: 7g karbohydrater, hvorav 5g er sukkerarter. Søtningsstoff xylitol, porsjonspakker à 60 ml.

Core: 5g karbohydrater, hvorav 2g er sukkerarter. Søtningsstoff steviolglykosid, porsjonspakker à 30 ml.

Bend: 2g karbohydrater, hvorav 1g er sukkerarter. Søtningsstoff erythritol, porsjonspakker à 30 ml.

Del gjerne
  • 83
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Du liker kanskje også disse...

Om network marketing og det å jobbe sammen med oss

Har du problemer med tørre øyne?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vil du bestille produkter eller jobbe med oss? 

Kontakt den som sendte deg denne bloggen.

Fant du frem hit på egenhånd? Send oss bare en melding via knappen under så vil vi hjelpe deg. 

>