Velkommen til Inspiration & Soulution i januar!

play

Ønsker du nye resultater i livet ditt? I en eller flere av de "4 store" - kjærlighet, helse, jobb og økonomi? Drømmer du om noe du ikke har fått til enda? Da vil vi ønske deg velkommen til en rå Inspirasjonskveld i 2 deler hvor du får: 


1) Et heidundrende foredrag av inspiratoreren Iisa - som avslører hvordan du kan endre livet ditt og få det du før bare har drømt om! Iisa har vært inspirator i 7 år og hjulpet mange til å endre livene sine! Denne timen kan endre ditt liv om du er åpen og klar for det! Hva er ditt hvorfor? Hva gir deg lykke? Lev livet sant. Finn din motivasjon og inspirasjon, gjør det som får deg til å juble hver dag. Velkommen til et rått foredrag!


2) Muligheten til å få en ny økonomi, bedre helse, sosialt nettverk av gull, og hjelpe andre. Vi presenterer Rain - selskapet som gir "Uncommon solutions to common problems". 
Du får informasjon og inspirasjon til hvordan du kan jobbe med Rain slik at dette kan bli din nye inntekt - enten som noen tusenlapper ekstra hver måned - eller en helt ny økonomi for deg. Vi jobber bl.a. med å automatisere dette, slik at dette blir passiv inntekt for deg.

Nysgjerrig? Klar for det gode liv? Ikke nøl - meld deg på i dag! Begrenset plasser, så det er ingenting å vente på - om du vil investere 2 timer i januar til inspirasjon og nye resultater i ditt liv!

Pris kr 250.-

>