Kraften er i frøene

Hver dag tar jeg den verdifulle 2 grams pakken med Soul vet jeg at kraften i meg forbedres for hver dag. Det gir meg glede og lykke når jeg vet at Soul inneholder patentert formulering av frø ekstrakter inkludert svart Kummin, svart Bringebær og Karbon cardonnay.

Svart kummin frø fra ekstrakt har blitt hedret med  6 helse relaterte patenter.

Det jeg lar meg fascinere av er blant annet at Rain har svart Kummin frø i sin Soul pakke. Dette har vist seg å være 218 x sterkere ved å bekjempe betennelse enn Aspirin. Cardonnay drue frø er en kraftig antioksidant og er kjent for å være svært bra for hjernen, blodtrykk og allergi. D-ribose skal hjelpe for tretthet, styrker din mentale tilstedeværelse og antialdring. Trans-resveratrol blir også lagt til i vår, pakke med Soul og er en unik antioksidant. I motsetning tilandre antioksidanter krysser resveratrol blod hjernebarrieren som gir støtte til hjernen og nervesystemet. Alle disse fantastiske næringsstoffene får man igjennom en 2 grams pakke! Er det for godt til å være sant kan man fort tenke?  Hvorfor skal jeg gå for dette og ikke noe annet på markedet ? Det finnes utallige produkter som lover det ene og det andre. Så hvorfor skiller akkurat Rain produktene seg ut i fra mengden? Det er nettopp det at næringen kommer fra frøet og er forsket fram av leger  som er revolusjonerene.

Jeg har i mange år slitt med mye smerter og utmattethet som har begrenset mye av min livskvalitet. I hele 2017  fram til våren 2018 var smertene så utholdelige , at tankene om og leve sånn resten live orket jeg ikke. Svarer er klart NEI og jeg selv må prøve å se om jeg kan gjøre noe. Da  bestemte jeg meg for å gjøre en Livstilsendring. Kosthold var øverst på lista.

Jeg startet opp med energiskole og kostholds kurs.  Underveis i denne endringen har jeg møtt på fantastiske mennesker, og det var etter hvert her jeg ble introdusert for produktet Rain. Produktet kapret min interesse raskt, og det føltes så riktig og viktig å dele dette produktet med dere.

Rain har gitt meg livskraften og positiviteten min tilbake.

Fra å måtte ta smertestillende hver dag tar jeg ikke noe smertestillende i dag, noe som er en helt utrolig god følelse å kjenne på. Jeg har endelig fått tilbake overskuddet og energien, noe som  har vært etterlengtet i lang tid. Jeg klarer nå å konsentrere meg og har fått økt bevegelighet. Og min søvn! Det var også noe som var svært vanskelig for meg, det gikk ikke an å få sove! Jeg måtte opp flere ganger om natten på grunn av smertene og det var ingen ting av smertestillende som funket. I dag så sover jeg, noe som er en helt annen verden!

Denne reisen har gitt meg trygghet i at alt er mulig bare man tror på det og er villig til å satse. Den har gitt meg trygghet til å åpne opp slik at jeg tørr å dele litt av min historie og drivkraft, når jeg vet at det er flere der ute som lever med mye smerter, konstant utmattelse m.m.

Del gjerne
  • 68
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Grete Horgen

About the Author

Grete Horgen

FLORACHOLOGY.The Healing power in a flower. Finn din sjele tone via en stemmetest. Lojalitetsprogram Lyconet 2.0. Forhandler av Rain

>