juni 4

Om å utvikle seg selv (selvutvikling)

0  comments

Selvutvikling er noe som er i skuddet for tiden og nettet strømmer over av tilbud, vi tar kurs etter kurs.

Noen kurs koster en del mens andre er mer overkommelige, husk at det er ikke alltid prisen som teller, men hva du gjør med det.

Mange av dere som leser dette vil riste på hodet og tenke at folk er lettlurte, men det er gjerne disse som lengter mest etter

en livsendring, jeg har sett dette mange ganger så jeg vet at jeg har rett.

Selvutvikling er et naturlig steg videre i livet for deg som brenner for noe(har passion), men som føler at du ikke er god nok.

Hva gjør vi da?

Klart vi søker på nettet etter noen som kan lære oss, men husk! Kjenn etter om dette er det rette kurset for deg.

Det er så at noen ganger så bare vet man at dette er rett, mens andre ganger så føler vi at vi bare dilter etter og ingen ting skjer.

Ha tillit til deg selv og at du velger rett. Kurs er jo en ting, en annen ting er å endre seg (transformasjon) og for å endre deg så må du gjøre noe som du aldri har gjort før.

Det var en som sa en gang: Viss du gjør det du alltid har gjort, så får du det du alltid har fått.

Så bruk litt tid, snakk med folk, innhent oplysninger før du bruker tid og penger.

Det å søke er noe som ligger latent i mennesker, derfor er det også mange som går lange omveier før de finner det rette. Vi søker, men i vår iver så velger vi ofte feil.

Samtidig er det godt å vite at vi kan lære av feilene vår.

Jeg har gått mange kurs i både selvutvikling og andre kurs, men tro meg, når jeg fant det jeg søkte etter kom roen og ting falt på plass.

Livet er ikke bare A4 og leve som hvermandsen, det er du som bestemmer over ditt liv og hvorden det skal være, spennende, leve i nuet og legge merke til hva du legger merke til.

Selvfølgelig kjenner jeg noen ganger at jeg blir dratt tilbake til det gamle, men jeg har fått verktøy til å svitche tilbake til det nye på 1 sek.

1 sekund sier du? Ja så enkelt kan det bli om du lever i tillit.

Vi er alle født til å lykkes, vi skaper selv våre liv, så kraften å lykkes ligger hos deg. Noen tar dette fort, mens andre trenger litt mer tid, men alle er vinnere!

Husk at, det er ikke suksess som gjør deg lykkelig men lykke som gir suksess. når du tenker deg om så vil du nok være enig at dette er en sannhet.

En av de beste arenaer for selvutvikling er network marketing. Hm,nå ramlet du gjerne litt av, men min erfaring viser at det stemmer. Jeg har

vert med i MLM (Multi Level Marketing) siden 2013 og har sett folk som nesten ikke tør se opp når du snakker med dem, for deretter se

samme personen holde foredrag for 50 – 100 personer etter et par år.

Hvordan kan MLM være en selvutvikling?

Jo, du kommer i kontakt med mange mennesker, har et stort nettverk rundt deg, du føler deg trygg og ser at du lykkes med det du holder på med, dermed kan vi si at MLM

er selvutvikling i praksis. Dette kan skje med nettopp deg enten du holder foredrag for 2 eller 100, begge måter blir en seier.

Det viktigste er å bli den beste utgaven av deg selv.

Lykke til!!!

Om dette fenget deg så ikke nøl med å ta kontakt med den som delte dette

Del gjerne
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Du liker kanskje også disse...

Om network marketing og det å jobbe sammen med oss

Har du problemer med tørre øyne?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vil du bestille produkter eller jobbe med oss? 

Kontakt den som sendte deg denne bloggen.

Fant du frem hit på egenhånd? Send oss bare en melding via knappen under så vil vi hjelpe deg. 

>