mars 19

Optimal ernæring til kroppen

0  comments

Det er mitt ansvar å sørge for at kroppen min får all den næringen den trenger. Jeg må selv for at kroppen min får tilført alle de næringsstoffene cellene er avhengig av for å kunne fungere optimalt. Det krever at jeg velger matvarer som jeg vet er næringsrik. Dessverre er mye av det som selges i matvarebutikkene næringsfattig mat som ikke fremmer god helse.

Økologisk mat er ofte dyrere og ikke lett tilgjengelig i de fleste matbutikkene. Men det er smart å bruke penger på forebygging etter min mening. Medisiner er heller ikke gratis og kan dessuten medføre bivirkninger på kroppen. Og om jeg må ta medisiner, da er det ekstra viktig å gi  kroppen fullverdig ernæring for å styrke immunforsvaret.

I videoen under vil du se hvor enkelt du kan tilføre kroppen optimal ernæring:

Hvis du vil vite mer om Rain, og om produktene og muligheten kan du ta kontakt med den som delte dette innlegget med deg.

Del gjerne
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Du liker kanskje også disse...

Om network marketing og det å jobbe sammen med oss

Har du problemer med tørre øyne?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vil du bestille produkter eller jobbe med oss? 

Kontakt den som sendte deg denne bloggen.

Fant du frem hit på egenhånd? Send oss bare en melding via knappen under så vil vi hjelpe deg. 

>