Optimal næring til kroppen

12. juli 2019

Det er mitt ansvar å sørge for at kroppen min får all den næringen den trenger. Det krever at jeg for det første velger matvarer som jeg vet er næringsrik. Mye av det som selges i matvarebutikkene er næringsfattig mat som ikke fremmer god helse.

For det andre må jeg innta kosttilskudd som jeg vet sørger for at jeg får tilført alle de næringsstoffene cellene er avhengig av for å opprettholde en god helse.

Min kropp er mitt ansvar og jeg er tar det ansvaret på alvor. Det er en jobb jeg er villig til å ta, selv om det medfører ekstra omtanke og ekstra kostnader.

Økologisk mat er ikke lett tilgjengelig og er ofte dyrere, og kosttilskudd medfører også utgifter. Men det er smart å bruke penger på forebygging etter mitt syn. Medisiner er heller ikke gratis og medfører i tillegg bivirkninger på kroppen. Og om jeg må ta medisiner, da er det ekstra viktig å gi kroppen fullverdig ernæring for å styrke immunforsvaret.

Med Rain sine fantastiske produkter er jeg trygg på at jeg tilfører kroppen optimal næring.

Soul for eksempel, er en frøbasert blanding, fullpakket av antioksidanter, anti-aldrende og har betennelseshemmende fordeler.

Hvis du vil vite mer om Rain, og om produktene og muligheten kan du ta kontakt med den som delte dette innlegget med deg.

Del gjerne
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Ragnhild Pedersen

About the Author

Ragnhild Pedersen

Soneterapeut NNH. Forhandler av Rain produkter. E-post: ragnhild@helhetlighelse.no Telefon: 95085146

>