mai 10

Soul energi ved trening

0  comments

Hva tilfører SOUL kroppen vår og hvilken nytte har det for treningsøkten og øke gleden ved treningen.

Jeg vil ta for meg litt av nærings stoffene i Soul inneholder og egenskapene som er viktig, og. Jeg vil ta for meg hvorfor det er en viktig del av treningen. Kroppen trenger masse mikronæringsstoffer og Soul inneholder som nødvendig for å få kroppen til å fungere optimalt i trening og fysiske aktiviteter.

Vi får vitaminer som er næringsstoffer som er nødvendig for kroppens energi omsetning. Og antioksidanter, som beskytter og nøytraliserer stoffer som kan skade cellene i kroppen.

Hva betyr det for meg? Transport næringsstoffer til mine celler og beskytter cellene mine for frie radikaler Ved trening er det større utvikling av frie radikaler på grunn av høyere intensitet, og større energiomsetning. Da er det å anbefale en pakke Soul før trening. Dette forebyggende og bra for restitusjonen.

Soul inneholder flere mineraler som deltar i utallige funksjoner i menneskeorganismen. Som f.eks. Nervesystemet, sørge for at muskler fungerer, regulerer hormon balansen og byggematerialer for skjelettet og syre-basebalanse. Dette er viktig og sikre god benhelse og muskler fungerer for å utnytte våre treningsaktiviteter og velvære.

Soul er betennelse dempende og de som trener mye har lett for å betennelser, her kan en forebygge og minske risikoen.Fettstoffer er viktig for vår helse og Soul inneholder Omega 3 og er viktig byggematerialer i membranene som danner vegger og skillevegg i cellene.

Og det øker elastiteten på blodårer, vi kan transportere mere oksygen til cellene og øke treningskapasiteten.

Omega 3 har også en muskel byggene effekt i sammen med proteiner.

Soul er ernæringstilskudd som gir oss mange helsemessige fordeler og jeg har bare nevnt noen av helsegevinstene.  Og dere som trener og vil ha et ernæringstilskudd som dekker behovet for 5 om dagen x2. Har du noen mål eller utfordringer la Soul hjelpe deg med å nå målene.

Ha en flott treningsøkt, dette klarer du.

Soul inneholder som mange vet Svart frø (Nigella Sativa), Rasberry Seed (svart bringebær), Chardonnay druefrø. D-RIBO

Del gjerne
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  


Du liker kanskje også disse...

Om network marketing og det å jobbe sammen med oss

Har du problemer med tørre øyne?

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Vil du bestille produkter eller jobbe med oss? 

Kontakt den som sendte deg denne bloggen.

Fant du frem hit på egenhånd? Send oss bare en melding via knappen under så vil vi hjelpe deg. 

>